Mindre alene sammen

Tv aksjonen 2018Sett av 21. oktober til årets viktigste søndagstur! Da er det tv-aksjonen, som i år samler inn penger til Kirkens Bymisjon.

TV-aksjonen NRK 2018

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette  rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal de vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. De skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap,  en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Les mer om Kirkens Bymisjons arbeid her.

De lokale arrangørene

Tv aksjonen 2018 komiteen i ÅlesundÅrets kommunekomité (bildet) består av leder Eva Vinje Aurdal (ordfører), Anne Karin Zeitz og Eva Bråland Sætre (Kirkens Bymisjon), Trine Klemetsen (Bypatrioten), Bente Lund Jacobsen (Næringsforeningen), Svein-Rune Johannessen (Kirkeverge), Frank Victor Valderhaugstrand (B2B Arena) og frivilligsentralen.

- Alle ønsker å bidra for at vi skal gjøre Ålesund til en enda varmere kommune å bo i, sier frivillighetskoordinator Siv Katrin Ulla.

I Ålesund vil det være ulike aktivieter frem mot innsamlingsdagen 21.oktober, blant annet:

- Vi ser frem til en fin måned fremover, sier Ulla på vegne av komiteen.

Bli bøssebærer!

Målet er at alle husstander skal få besøk den 21. oktober. Til det trengs det mange bøssebærere.

Tidspunktet for bøssebæringen er mellom klokken 16.00-18.00 søndag 21.oktober.

• Er du under 18 år, må du gå i følge med en som er voksen
  • Ønsker du å gå sammen med en venn, holder det at én av dere registrerer seg som bøssebærer

Meld deg som bøssebærer på blimed.no