Nytt legesenter på Kremmergaarden

Inngangsdør legesenter Kremmergaarden red webNytt og stort kommunalt legesenter åpner dørene i Ålesund sentrum 14. oktober i 2. etasje på Kremmergaarden.

Legesenteret er kommunalt drevet der legene i utgangspunket jobber som privatpraktiserende fastleger.

- Kremmergaarden legesenter blir en ny type legekontor i Ålesund der en får bygget større fagmiljøer, og senteret vil gi rom for tilpassede fastlegetjenester også for fremtiden, sier Torfinn Vingen, virksomhetsleder for Legetjenester og akutt beredskap.

Åpner dørene 14. oktober

Fra 14. oktober tar legesenteret imot de første pasientene, i 2. etasje i den nye delen av Kremmergaarden.

Først ut er en vikar for fastlegelista til Inge Hole på Ellingsøy.

28. oktober flytter alle de fire fastlegene på Klipra legesenter til Kremmergaarden.

Den 4. november flytter også legene fra Sundgata legesenter, samt Ingeborg Relling og Liv Inger Ryste, sin praksis dit. De to sistnevnte fra Daaeskogen legesenter.

Legene fortsetter i stor grad med samme fastlegeliste som tidligere.

Pasientene som får endringer som følge av flyttingen, vil få beskjed om dette.

Slik kommer du deg dit

Kommer du med bil vil det være enklest å parkere i 1U på Kremmergaarden. Der finner du egen inngang med trapp og heis til NAV i 4. etasje, den offentlige tannhelsetjenesten i 5. etasje og legesenteret i 2. etasje.

Inngang legesenter og NAV 1U red web 2

Fra gateplan bruker du hovedinngangen til den nye delen av Kremmergaarden.

Legesenter NAV tannlegesenter hovedinngang gateplan Kremmergaarden red web

Nye og moderne lokaler

Se gjerne flere bilder fra det nye og moderne legesenteret som åpner 14. oktober.