Her er de offentlige toalettene

PaviljongenHundretusenvis av turister gjester Ålesund hvert år og tilgangen til blant annet toalett er viktig. Her er oversikten over de offentlige toalettene.

Nå finnes det gratis toalett i Korsatunnelen, på Lorkenestorget og under Paviljongen.

Kommunen i samarbeid med Kremmergaarden har også åpnet opp gratis toalett på utsiden av Kremmergaarden mot Korsegata.

- Tidligere hadde disse toalettene myntautomat, og inngang har kostet 10 kroner. Men i dagens samfunn er det mange som ikke bærer med seg kontanter lengre. I tillegg har ikke automatene vært tilpasset utenlandsk valuta. Ved å fjerne disse har vi nå gjort de mer tilgjengelig.

HC-toalett er tilgjengelig inne på Kremmergaarden kjøpesenter, i Paviljongen og i Korsatunnelen.

Anleggene er åpne på dagtid men blir avstengt nattestid og ved stengetiden for kjøpesenteret.

Lorkenesgata

Offentlig toalett i underetasjoen i Lorkenesgata ved Jafs