Sigrid er Ålesunds ambassadør!

Sigrid Solbakk Raabe holder t-skjorte med ordfører Eva Vinje Aurdal Artist Sigrid ble i dag hedret av ordfører Eva Vinje Aurdal, for å være en god ambassadør både nasjonalt og internasjonalt for Ålesund by.

Med tale fra ordføreren og kultursjef Oskar Skulstad, samt musikkinnslag av talentfulle Jacob Sewerin ble Sigrid feiret i formannskapssalen.

Sigrid fikk overrakt t-skjorter med påskriften "E<3 Ålesund", samt et kunstverk laget av Karin August Nogva.

- Sigrid er en fantastisk artist og et godt forbilde. Hun har profilert byen både nasjonalt og internasjonalt og Ålesund er stolt av henne, sier ordfører Eva Vinje Aurdal.

Feiret med familie og venner

Familien, tidligere sanglærer Solveig Håvik, studioleder for Ocean Sound Recordings, Terje Erstad og den tidligere musikklærer Johan Sewerin til Sigrid var også tilstede under lunsjen og overekkelsen av gavene.

- Alle de menneskene som jeg har med meg i dag er en av de grunnene til at jeg elsker musikken så mye som jeg gjør, sier Sigrid i takketalen etter overrekkelsen.  Hun lover også at hun aldri vil slutte å fremsnakke byen.