Skoleåret er i gang!

.

info blaDenne uka er det oppstartsamlinger for nye og tidligere elever. Klikk i overskriften for å se "kjøreplan" for uke 34.

Elever - nye og gamle, som er tilknyttet skolekorps, skal på oppstartsamling med sitt respektive skolekorps. Se tid og sted pdfher

Så langt er vi ikke påvirket av at tre av lærerforbundene er i streik. (Foreløpig er det kun ansatte ved skoler i Molde som er tatt ut i streik her i Møre og Romsdal.)

Her er pdfSKOLERUTA FOR 2014-15.pdf

Elevopptak

.

infoDet arbeides kontinuerlig med opptak av nye elever fram mot nytt skoleår. Søkere som får tilbud om plass, får skriftlig beskjed via epost. Det er 8 dagers svarfrist på å takke ja eller nei.

Det er viktig at de som ikke vil ta i mot elevplass - eller likevel ikke vil fortsette som elev i kulturskolen, gir rask tilbakemelding slik at tilbudet kan gå til nestemann på lista.

Drømmestipend til David Sewerin!

.

David SewerinVi gratulerer pianisten David Sewerin med Drømmestipendet 2014. Stipendet blir delt ut under familiekonserten på Kunstforeningen lørdag 14. juni kl. 13.00, der David Sewerin er solist med Indre Strøk. Les mer om Drømmestipendet her.

Nye rutiner for elevplass

.

infoEt nytt webbasert datasystem medfører nye rutiner for å søke og beholde elevplass i Ålesund kulturskole. Alle på venteliste søker på nytt (gå inn via linken Bli elev), mens eksisterende elever må bekrefte at de vil fortsette (reregistrere seg). 

Fristen for å bekrefte at man vil beholde elevplassen sin er 1. mai.

Eksisterende elever har fått tilsendt en brukeridentitet og passord som skal benyttes ved reregistrering. Gå inn via linken Allerede elev?

NB! Det er betaler (foresatt eller skolekorps) som må foreta reregistrering.

 

Videre til UKM-finalen i Trondheim

.

gc get pictureVi gratulerer Fride Nøstdahl Hjelle med plassen i UKM-finalen! 17 deltakere fra Møre og Romsdal er tatt ut til finalen i Trondheim 25.- 30. juni. Blant disse er også Torgeir Vestre fra Ålesund, som skal være konfransier under landsfinalen. Les mer her.

Ålesund kommune, Postboks 1521, 6025 Ålesund | Tlf: 70 16 20 00 | Faks: 70 16 20 01|E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den." title="E-post til Ålesund kommune">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ålesund kulturskole | Besøksadresse: Borgundvegen 351 | Tlf: 70 16 34 80 | E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller bruk kontaktskjema