Bli med på work shop om ny kulturskole 1. oktober

.

music school chinaDet skal bygges en helt ny kulturskole, midt i Ålesund sentrum. Kulturskolen blir nabo til en helt ny byskole (vgs) og en del av Ålesunds nye sørside. 

1. oktober kl. 16 - 19 inviteres ungdom og kulturskoleelever til å si sin mening og komme med innspill til hvordan den nye skolen skal bli.

Informasjon om opplegg og påmelding finner du pdfher.

Bandtilbud for mennesker med funksjonshemming

.

bandI september kjører vi i gang en prøveperiode med band- og samspilltilbud for mennesker med funksjonshemming. Hver mandag kl. 18.00 - 19.30 kan du stikke innom kulturskolen og prøve om dette er noe for deg. Her er pdfplakaten med mer informasjon.

Nytt om ansatte

.

jon-gorrie-sq-4801Jon Gorrie (bildet) er ansatt som ny musikkfaglig leder etter Welie Schaathun. Jostein Maude er gått over i ny stilling i Haram kulturskule, og er dermed ute av undervisnings-stillingen sin i kulturskolen her. Judit Toth Sylte, fiolinist i Møremusikarordninga, vikarierer for Karoy Kincses. 

Elevopptak

.

infoDet arbeides kontinuerlig med opptak av nye elever fram mot nytt skoleår. Søkere som får tilbud om plass, får skriftlig beskjed via epost. Det er 8 dagers svarfrist på å takke ja eller nei.

Det er viktig at de som ikke vil ta i mot elevplass - eller likevel ikke vil fortsette som elev i kulturskolen, gir rask tilbakemelding slik at tilbudet kan gå til nestemann på lista.

Ålesund kommune, Postboks 1521, 6025 Ålesund | Tlf: 70 16 20 00 | Faks: 70 16 20 01|E-post:
Ålesund kulturskole | Besøksadresse: Borgundvegen 351 | Tlf: 70 16 34 80 | E-post:   eller bruk kontaktskjema