Kammerkonsert med saxofonkvintett

.

Kjetil Lunde Ingvaldsen13. november inviterer Ålesund strykekvartett igjen til kammerkonsert på Kunstmuseet KUBE, denne gang sammen med kulturskolekollega Kjetil Lunde Ingvaldsen. På programmet står strykekvartett i g-moll av Claude Debussy og Adolf Buschs kvintett for saxofon og strykekvartett. Konserten spilles også i Ørsta kyrkje fredag 14. november.

Alice i eventyrland

.

Alice i eventyrlandBallettskolens juleforestilling har i år fått tittelen "Alice i eventyrland". Billettsalget har startet til de to forestillingene på Parken kulturhus fredag 21. og lørdag 22. november.

Billettsalg: www.kulturialesund.no og Børsen, Arbeideren.

3 direkte videre til nasjonalt mesterskap

.

UMM 2014 IMG 369518. oktober var Ålesund kulturskole vertskap for det regionale mesterskapet av UMM, Ungdommens Musikkmesterskap. 22 flotte unge, klassiske utøvere deltok, og tre kvalifiserte seg direkte til det nasjonale mesterskapet i Oslo.

Les artikkelen i Sunnmørsposten her.

Nytt om ansatte

.

jon-gorrie-sq-4801Jon Gorrie (bildet) er ansatt som ny musikkfaglig leder etter Welie Schaathun. Jostein Maude er gått over i ny stilling i Haram kulturskule, og er dermed ute av undervisnings-stillingen sin i kulturskolen her. Judit Toth Sylte, fiolinist i Møremusikarordninga, vikarierer for Karoy Kincses. 

Ålesund kommune, Postboks 1521, 6025 Ålesund | Tlf: 70 16 20 00 | Faks: 70 16 20 01|E-post:
Ålesund kulturskole | Besøksadresse: Borgundvegen 351 | Tlf: 70 16 34 80 | E-post:   eller bruk kontaktskjema