Bandtilbud for mennesker med funksjonshemming

.

bandI september kjører vi i gang en prøveperiode med band- og samspilltilbud for mennesker med funksjonshemming. Hver mandag kl. 18.00 - 19.30 kan du stikke innom kulturskolen og prøve om dette er noe for deg. Her er pdfplakaten med mer informasjon.

Nytt om ansatte

.

jon-gorrie-sq-4801Jon Gorrie (bildet) er ansatt som ny musikkfaglig leder etter Welie Schaathun. Jostein Maude er gått over i ny stilling i Haram kulturskule, og er dermed ute av undervisnings-stillingen sin i kulturskolen her. Judit Toth Sylte, fiolinist i Møremusikarordninga, vikarierer for Karoy Kincses. 

Skoleåret er i gang!

.

info blaFra og med uke 35, mandag 25. august, er den ordinære undervisningen i gang. 

Elever - nye og gamle, som er tilknyttet skolekorps, starter med oppstartsamling i sitt respektive skolekorps. Se tid og sted pdfher

Så langt er vi ikke påvirket av at tre av lærerforbundene er i streik. (Foreløpig er det kun ansatte ved skoler i Molde som er tatt ut i streik her i Møre og Romsdal.)

Her er pdfSKOLERUTA FOR 2014-15.pdf

Elevopptak

.

infoDet arbeides kontinuerlig med opptak av nye elever fram mot nytt skoleår. Søkere som får tilbud om plass, får skriftlig beskjed via epost. Det er 8 dagers svarfrist på å takke ja eller nei.

Det er viktig at de som ikke vil ta i mot elevplass - eller likevel ikke vil fortsette som elev i kulturskolen, gir rask tilbakemelding slik at tilbudet kan gå til nestemann på lista.

Ålesund kommune, Postboks 1521, 6025 Ålesund | Tlf: 70 16 20 00 | Faks: 70 16 20 01|E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den." title="E-post til Ålesund kommune">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ålesund kulturskole | Besøksadresse: Borgundvegen 351 | Tlf: 70 16 34 80 | E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller bruk kontaktskjema