Brannvern i 1. klasse

.

mini 030414 1 klasse judith1. klasse har den siste tiden lært om brannvern. Vi har hatt flere brannøvelser på skolen, dette har vært veldig spennende. Den ene gangen fikk vi ta tida på hvor lang tid det tok før alle var kommet ut av bygget.
Vi har møtt Eldar og Vanja som har gitt oss tips innenfor brannvern. Det har vært ett spennende prosjekt.
Vi fikk vist foreldrene på åpenkveld hva vi har lært og hva vi har laget. Det var veldig kjekt.

Foreldrepulsen uke 15-2014: Barnas beste turmat

.

mini 152014 fp gs turmat bilde1Lei av pølser og pinnebrød på søndagsturen? På tur i skog og mark får dere både fysisk aktivitet, familietid og naturopplevelser. Med sunn, fristende turmat, får kroppen påfyll av næringsstoffer og energi. Mette barn er turglade barn!

Fristende turmat kan være et godt virkemiddel for å få med barn på tur.

Muntlig presentasjon i 8. klasse

.

mini 140403 8kl rle muntligpresentasjon 001Elevene på 8. trinn har denne uken fremføring om kristne kirker i RLE. De har jobbet i grupper. Hver gruppe har arbeidet med en av følgende: Den katolske krike, Den ortodokse kirke, Pinsemenigheten eller Frelsesarmeen. Resultatet har blitt bra, med flotte plakater, forberedte elever og mer kunnskap! 

2. klasse fikk AaFK-besøk

.

mini 140401 2kl regnbueprosjektet stenGrytebust 019I forbindelse med Regnbueprosjektet var 2.klasse så heldige å få besøk av Sten Grytebust. Han er Ellingsøygutt og keeper på AaFK.
Han sa at for å bli en flink fotballspiller var det viktig å trene mye og spise sunn mat!
Elevene fikk prøve å skyte mål på han, og det vart faktisk ett mål. Alle fikk signerte kort med bilde av han, og hele klassen fikk en keeperdrakt med signaturen til hele Aafk-laget. Det var et veldig kjekt besøk!

Flere bilder kan du se i bildealbumet til klassen. 

Ringdans med Gunn

.

mini 140331 regnbueprosjekt dansekurs 007Mandag var 7.klasse med på en time med dans i gymsalen der Gunn ledet an. Elevene fikk prøve seg på ulike ringdanser, og det så ut som om alle hadde det kjekt. Et kjærkommet avbrekk i en travel skolehverdag!

Ellingsøy barne- og ungdomsskole | Besøksadresse: Grønebelgvegen 4, 6057 Ellingsøy | Tlf: 70 16 35 80 | E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.