Høstprøver

.

tentamenTida alle venter på er endelig her; høstprøvetida! Oppsettet for dette finner dere her.

Populært matematikkmøte

.

mini 20141022 191145Onsdag 22.oktober klokka 19.00 var det kallet inn til foreldremøte med tema matematikk. Målet med møtet var å informere foreldre om matematikksatsingen på skolen. Det ble tatt for seg organisering, digitale verktøy og lokale læreplaner. Oppmøtet var svært godt, og det var ca. 200 personer som deltok.

Matematikkinformasjon

.

matteI matematikkseksjonen på skolen jobbes det nå ekstra med tilpasset undervisning, vurdering for læring og Kikora. For å supplere undervisningen vil vi tipse om denne nettsida. Her finner du treningsoppgaver og fine instruksjonsvideoer med omvendt undevisning på flere nivåer.

GeoGebra skal vi jobbe med på alle trinn i år, og det kan du laste ned her. Det samme med Calc, og det kan du laste ned her.

Regler for elevpermisjon

.

skjema cRW9d0maSkal du søke permisjon fra skolen for ditt barn? Les reglene for permisjon før du søker. Regler og søknadsskjema finner du under "Skoleregler".

Fjelldag tirsdag 23.september

.

fjellsko1Friluftsliv er et av hovedområdene i kroppsøving i kunnskapsløftet. Der står: ”Det skal leggjast vekt på lokale friluftstradisjonar og bruk av nærmiljø.” Denne dagen går da inn som en del av vurderinga i kroppsøving. Les mer om fjelldagen her:

pdffjelldag.pdf.

Ålesund kommune, Postboks 1521, 6025 Ålesund 
Tlf: 70 16 20 00 |Telefaks: 70 16 20 01|E-post: