Matematikkleksjoner

.

matteI matematikkseksjonen på skolen jobbes det nå ekstra med tilpasset undervisning, vurdering for læring og Kikora. For å supplere undervisningen vil vi tipse om denne nettsida. Her finner du treningsoppgaver og fine instruksjonsvideoer med omvendt undevisning på flere nivåer.

Regler for elevpermisjon

.

skjema cRW9d0maSkal du søke permisjon fra skolen for ditt barn? Les reglene for permisjon før du søker. Regler og søknadsskjema finner du under "Skoleregler".

Fjelldag tirsdag 23.september

.

fjellsko1Friluftsliv er et av hovedområdene i kroppsøving i kunnskapsløftet. Der står: ”Det skal leggjast vekt på lokale friluftstradisjonar og bruk av nærmiljø.” Denne dagen går da inn som en del av vurderinga i kroppsøving. Les mer om fjelldagen her:

pdffjelldag.pdf.

Importering av elever til Kikora

.

KikoraVi skal i gang med Kikora som verktøy til leksegjøring i matematikk, og i den sammenheng må alle elevene registrere seg i rett klasse. Ved å klikke på linken til din klasse kan du logge deg inn med Feide-brukeren din (samme som Fronter og på skolemaskinene). I første omgang er det alt du skal gjøre, og mer informasjon vil komme på skolen. Bare klikk på en klasse, og ikke klikk før du vet hvilken klasse du skal gå i.

Gründercamp på 9. trinn

.

slipI juni arrangerte 9.trinn på Blindheim ungdomsskole GrüVi fikk oppdrag fra 29 bedrifter, deriblant maritime bedrifter som Rolls-Royce, Inmarsat Solutions, Fiskerstrand Verft og Ask Safety. Gründercamp gir elevene trening i problemløsning ved hjelp av nytenkning og kreativitet. Begge team ble delt inn i grupper på 4-5 elever, og fikk et oppdrag fra næringslivet som de skulle presentere en løsning på.ndercamp for første gang.

Ålesund kommune, Postboks 1521, 6025 Ålesund 
Tlf: 70 16 20 00 |Telefaks: 70 16 20 01|E-post: