Importering av elever til Kikora

.

KikoraVi skal i gang med Kikora som verktøy til leksegjøring i matematikk, og i den sammenheng må alle elevene registrere seg i rett klasse. Ved å klikke på linken til din klasse kan du logge deg inn med Feide-brukeren din (samme som Fronter og på skolemaskinene). I første omgang er det alt du skal gjøre, og mer informasjon vil komme på skolen. Bare klikk på en klasse, og ikke klikk før du vet hvilken klasse du skal gå i.

Gründercamp på 9. trinn

.

slipI juni arrangerte 9.trinn på Blindheim ungdomsskole GrüVi fikk oppdrag fra 29 bedrifter, deriblant maritime bedrifter som Rolls-Royce, Inmarsat Solutions, Fiskerstrand Verft og Ask Safety. Gründercamp gir elevene trening i problemløsning ved hjelp av nytenkning og kreativitet. Begge team ble delt inn i grupper på 4-5 elever, og fikk et oppdrag fra næringslivet som de skulle presentere en løsning på.ndercamp for første gang.

Historieundervisning i Aksla

.

elever9For litt siden fikk noen av elevene på 9.-trinnet en historieundervisning litt utenom det vanlige. Temaet var 2.verdenskrig i Ålesund, og Edgar Haugen lærte vidare kunnskap til engasjerte elever. Les mer om det her.

Matematikkutprøving

.

matematikkVi har fått tilgang til noen digitale matematikkverktøy som vi skal prøve ut, og i den sammenheng legger vi ut linker her. Logg på med Feide-innloggingen som du bruker på Fronter og test det ut.
Kikora

MatteMesteren

Fine representanter for skolen

.

IMG 0908I sammenheng med frigjøringsdagen og veterandagen, som er 8.mai, hadde to elever ved skolen blitt utfordret til å holde tale ved monumentet for englandsfarten. Jentene leverte en flott tale og fikk skryt fra de fremmøtte og god omtale i media. I talen takket Amanda og Grete de som hadde bidratt til at norske ungdommer kan leve i et fritt og demokratisk land. Skolen er stolt over arbeidet dere har lagt ned jenter!