Skidag med alternativ

.

mini bilde 2Torsdag 3.april var dagen mange elever hadde etterlyst. Når skal vi ha skidag? Fem busser ble lastet opp under sol og blå himmel, og kursen ble satt mot Strandafjellet. For en dag vi fikk! De elevene som ikke hadde planer om å gå på ski tilbrakte dagen på Emblemssanden i like strålende vær. For å toppe skidagen hadde vi egen matros som tok oss over Storfjorden.

Gave til Kirkens bymisjon

.

bilde 11Tirsdag 25.mars var det klart for overrekking av pengene som elevene hadde samlet inn ved å arrangere LAN i høst og i vår. Pengene gikk til Kirkens bymisjon (OBU Moa). I den sammenheng var Anne Karin Zeitz på allmøtet og informerte om tilbudet. Ikke nok med pengegava fra elevene, men Spjelkavik Rotary gav like mye penger som elevene. Til sammen ble det 10.000kr som skal gå til arbeid med ungdommer i
lokalmiljøet.

NOVU 2014 i Ålesund

.

mini AlesundTil sommeren er det Ålesund sin tur til å arrangere NOVU - NOrdisk Vennskapsbysamling for Ungdom. Dette er et tradisjonsrikt arrangement som går på rundgang mellom de 5 vennskapsbyene Lahti, Västerås, Akureyri, Randers og Ålesund. Ca. 100 ungdommer skal treffes for ulike aktiviteter - og ikke minst for nye vennskap.

VeldedighetsLAN av og for ungdom

.

LANDen 28.februar arrangerte en gjeng blide elever LAN for andre gang her på skolen. Dette ble en suksess, og ungdommene har samlet inn 10.000kr til veldedighet. Les mer om arrangementene og tanken bak LANet ved å klikke på overskifta.

Fiskesprell med 9.trinnet

.

IMG 5215Onsdag og torsdag i uke 11 arrangerte ungdommer og voksne på 9.trinnet Fiskesprell. Flere hundre foreldre møtte opp, og sammen med ungdommen fikk de spist seg mette på en variert fiske-buffet. Tradisjonen tro ble det en suksess dette året også. Klikk på overskrifta for å se flere bilder fra matorgien.