Populært matematikkmøte

.

mini 20141022 191145Onsdag 22.oktober klokka 19.00 var det kallet inn til foreldremøte med tema matematikk. Målet med møtet var å informere foreldre om matematikksatsingen på skolen. Det ble tatt for seg organisering, digitale verktøy og lokale læreplaner. Oppmøtet var svært godt, og det var ca. 200 personer som deltok.

Matematikkinformasjon

.

matteI matematikkseksjonen på skolen jobbes det nå ekstra med tilpasset undervisning, vurdering for læring og Kikora. For å supplere undervisningen vil vi tipse om denne nettsida. Her finner du treningsoppgaver og fine instruksjonsvideoer med omvendt undevisning på flere nivåer.

GeoGebra skal vi jobbe med på alle trinn i år, og det kan du laste ned her. Det samme med Calc, og det kan du laste ned her.

Regler for elevpermisjon

.

skjema cRW9d0maSkal du søke permisjon fra skolen for ditt barn? Les reglene for permisjon før du søker. Regler og søknadsskjema finner du under "Skoleregler".

Fjelldag tirsdag 23.september

.

fjellsko1Friluftsliv er et av hovedområdene i kroppsøving i kunnskapsløftet. Der står: ”Det skal leggjast vekt på lokale friluftstradisjonar og bruk av nærmiljø.” Denne dagen går da inn som en del av vurderinga i kroppsøving. Les mer om fjelldagen her:

pdffjelldag.pdf.

Kikora

.

KikoraHer kan du logge deg inn på Kikora.

Vi skal i gang med Kikora som verktøy til leksegjøring i matematikk, og i den sammenheng må alle elevene registrere seg i rett klasse. Ved å klikke på linken til din klasse kan du logge deg inn med Feide-brukeren din (samme som Fronter og på skolemaskinene). I første omgang er det alt du skal gjøre, og mer informasjon vil komme på skolen. Bare klikk på en klasse, og ikke klikk før du vet hvilken klasse du skal gå i.

Ålesund kommune, Postboks 1521, 6025 Ålesund 
Tlf: 70 16 20 00 |Telefaks: 70 16 20 01|E-post: