Hjem

Utskrift

JULEGRANTENNING PÅ SKOLEN

.

JuletreTradisjonen tro blir det julegrantenning 1. søndag i advent også i år på "østplana" på Blindheim barneskole. Søndag 30. november kl. 1700 blir det musikk med julesanger, drilloppvisning, katta i sekken, salg av kaker, sveler, kaffi, gløgg og saft. Kiosksalg fra kl. 1630. Blindheim skolekorps inviterer små og store i Blindheim skolekrets hjertelig velkommen.

Les mer her! pdfJulegrantenning_2014

 

Utskrift

TA VARE PÅ KROPPEN

.

DSC01810Torsdag 20. november ble gymsalen gjort klar med scene, lyd og lys. Stoler ble satt ut og alt gjort klart. 3. trinnet var klar med forestilling. Om kvelden torsdag for foreldrene og for resten av skolen fredags morgen. Elever og voksne på trinnet hadde øvd lenge og de hadde valgt temaet "Kroppen". Dette var noe vi alle gledet oss til å få være med på.

 

Utskrift

BRANNØVELSE

.

Brannøvelse 1Onsdag 19. november gikk brannalarmen på skolen. De fleste elevene forstod fort at det var skolens årlige brannøvelse som ble satt i gang. Dette kan elevene våre og   evakueringen foregikk raskt og rolig. På 4 minutt var skolen tømt og 1,5 minutt senere var alle elevene telt og klarert ut av bygget. Kjempeflott!

 

Utskrift

6. TRINN OG VIKINGTIDA

.

DSC01384

Ormen Lange og kong Olav Tryggvason

 

Torsdag 6. november hadde 6. trinn forestilling. Trinnet hadde to forestillinger. En på dagtid for skolen og en på kvelden for foreldre. 6. trinnet viste blant annet kristninga av Norge, gammel gudetro og ekte vikinger i slag. Elevene hadde jobbet med temaet siden skolestart i høst. En virkelig flott forestilling og noe både elever og voksne på trinnet kan være stolte av.

Ålesund kommune, Postboks 1521, 6025 Ålesund 
Tlf: 70 16 20 00 |Telefaks: 70 16 20 01|E-post: