Hjem

BEGYNNE I KORPS?

.

IMG 0178Fredag 13. mars hadde Blindheim barneskole besøk av skolekorpsene fra Hessa, Lerstad og Blindheim. Nesten 70 musikere og drilljenter stilte i gymsalen for å vise at det å spille i korps er spennende, lærerikt og ikke minst gøy. Mange nye venner får man også. Les mer!

 

SKIDAG MANDAG 16. MARS

.

SKIDAGDet ble en kjempeflott skidag for både voksne og barn på mellomtrinnet ved skolen vår mandag 16. mars. Strålende sol, flotte forhold og bare blide fjes hele dagen. Godt med en dag sammen med fysisk aktivitet og masse frisk luft. Flotte elever å ta med seg på tur.

KAMPANJE MOT HODELUS

.

HodelusFolkehelseinstituttet oppfordrar alle skular og barnehagar til å gjennomføre kampanjar mot hodelus i veke 10. På skulen vår vil trinna denne veka informere elevane kva dei kan gjere på skulen for å hindre at lus spreiar seg. Samtidig er det viktig at de heime sjekker jevnleg barna for lus.

SKIDAG TORSDAG 5. MARS

.

SkidagTorsdag 5. mars blir det skidag for mellomtrinnet ved skolen (5. - 7. trinn). Langtidsvarselet er bra og det ser ut til at vi får godt turvær. Elever som skal i skitrekket og har behov for å leie ski kan gjøre dette. Gi beskjed til kontaktlærer (høyde og skostørrelse) så ordner det seg. Prisen for dette er kr. 100,-.  Klikk på overskriften og les mer.

Ålesund kommune, Postboks 1521, 6025 Ålesund 
Tlf: 70 16 20 00 |Telefaks: 70 16 20 01|E-post: