Hjem

Utskrift

SFO: 4. KLASSE-KLUBBEN

.

4. klasse-klubben på SFO hadde invitert til HØSTUTSTILLING for foresatte onsdag 22. oktober. I tillegg til kunstutstillingen var det flott underholdning med cheerleading, sang, hip-hop og taler. I tillegg var det servering av champagne og kanapeer.

4. kl. klubben

 

 

 

4. klasseklubben klar til HØSTUTSTILLING 2014.

 

 

Utskrift

FRA BLINDHEIM TIL MOSKVA

.

Kart over Europa ImageDet er bare å gratulere alle elevene ved skolen med innsatsen i Skolejoggen 2014. Hele 2779 km løp elevene til sammen. Det tilsvarer en kjøreavstand fra Ålesund til Oslo 2 ganger og så hjem til Ålesund igjen. Eller fra Ålesund og forbi Moskva.

Utskrift

SKOLENS ELEVRÅD

.

elevrådElevrådet har hatt skoleårets første møte. En representant fra klassene fra 4. trinn og opp til 7. trinn møtte. Elevrådet ved skolen skal være med i skolens arbeid og utvikling. Tanker og ideer som drøftes i elevrådet kan legges frem for skolens ledelse.

Utskrift

FLINKE LØPERE I SKOLEJOGGEN 2014

.

                                             I perfekt vær for løping ble Skolejoggen 2014 Oppvarming mellomtrinnetavviklet   onsdag 1.  oktober. Småskoletrinnet var først ute i  2. og 3. time før mellomtrinnet løp en time i skolens joggeløype i 4. og 5. time. Med slik kjempeinnsats som elevene viste, vil det nok også i år bli et godt resultat.

 

 

Ålesund kommune, Postboks 1521, 6025 Ålesund 
Tlf: 70 16 20 00 |Telefaks: 70 16 20 01|E-post: