Rullesko

.

Da er rullesko på moten igjen! Gøy, men ikke helt ufarlig! De som bruker rullesko til skolen, må ha med andre sko som de bruker ute i friminuttene. Det er over 350 elever ute i pausene, og fallulykker, kollisjoner og andre uhell kan lett skje med de som har rullesko. 

Forskerfabrikken

.

Forskerkurs

Forskerfabrikkens sommerskole er klar for påmelding! Gjennom en superspennende uke får forskerspirer i hele Norge oppdage hvor kult realfag er. Vi skal lete etter mikrometeoritter og dyr vi ikke kan se, dyrke bakterier, lage superstore såpebobler og utforske elektrisitet. For å ikke snakke om leken matematikk, marshmallowbygging og ballongraketter!

Alle deltakere får hvert sitt mikroskop, forskerbriller, kurshefte og t-skjorte til odel og eie.

I Ålesund arrangerer Forskerfabrikken sommerskole følgende uker:
Uke 25 og uke 33 på Barnas lekeland

Sommerskolen er for de som skal opp i 5., 6., og 7. klasse til høsten.  Sommerskolen er åpen for alle uavhengig av hvilken skole man er tilknyttet.

Det er begrenset antall plasser så her gjelder det å hive seg rundt. 
Spre gjerne ordet til venner og kjente. 

Meld på her: https://www.forskerfabrikken.no/pamelding/sommerskole/

Fortsatt usikker? Da må du se denne filmen: 
https://www.youtube.com/watch?v=42FREHQmwwI 

 

Drømmesommer

.

Sol2Drømmesommer er et ferietilbud for alle barn mellom 6 og 16 år som bor i Ålesund kommune og som ikke har så mange planer for sommeren.

pdfSe tilbudene for Drømmesommer 2016 her.
Gjennom hele sommeren tilbys flere ulike leiropplegg med svært varierende innhold, men med kunst, kultur og natur som utgangspunkt. De fleste aktivitetene kan tilpasses ulike behov.

1. april - får vi smågodt???

.

Her speider elevene på Åse skole etter helikopteret som kommer med smågodt til alle! Åse skole var nemlig så heldig å bli trukket ut til å få en overraskelse som feiring av kommunesammenslåingen som ble vedtatt før påske. Sekken skulle slippes i skolegården ca kl 11.00, og alle stod klar! Men mange var nok sikre på at dette var en aprilsspøk.1. april

Ålesund kommune, Postboks 1521, 6025 Ålesund 
Tlf: 70 16 20 00 |Telefaks: 70 16 20 01|E-post: