Er du vår nye markedskonsulent?

Parken kulturhus stilling

Parken kulturhus og Arbeideren søker etter en markedskonsulent som har et brennende hjerte for kunst og kultur. Søk innen 2. september!

Parken kulturhus og Arbeideren har stadig større aktivitet, og ser nå etter en markedsansvarlig som kan hjelpe oss å spre ordet. Har du et brennende hjerte for kunst- og kultur, og vil at andre skal få vite om det som skjer, er dette jobben for deg!

Stillingen er nyopprettet og er en 100 % fast stilling som er ledig for snarlig oppstart ved kulturhusene i Ålesund, Parken og Arbeideren. Hos oss blir du en del av et lite team, der personlig engasjement verdsettes, og alle er sparringspartnere i arbeidet med å videreutvikle kulturhusene. Du vil inngå i kulturhusadministrasjonen, og ha ansvar for markedsføring, utadrettet salg og informasjon om kulturhusenes innhold. Det er en fordel om du har noe kompetanse innen grafisk design, og selvfølgelig et bankende hjerte for kunst og kultur. Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes.

SØK PÅ STILLING!

Arbeidsoppgaver

• Markedsføring av kulturhusenes program på alle flater, og utarbeidelse av strategi for dette.
  • Utadrettet salg til grupper, bedrifter etc.
  • Grafisk design, foto og bilderedigering.
  • Informasjonsarbeid opp mot media og publikum.
  • Noe arrangementsavvikling og forefallende oppgaver i den daglige kulturhusdriften må påregnes.

• Bachelor markedsføring eller god erfaring med markedsføring og salg.
  • Bør være generelt godt orientert om kunst og kultur.
  • God kjennskap til sosiale medier og digital markedsføring, og ha god innsikt i analyseverktøy for dette.
  • Godt skriftlig og muntlig språk.

Personlige egenskaper

• Gode kommunikasjonsevner.
  • Gode samarbeidsevner.
  • Evne til å jobbe strategisk og selvstendig.
  • Iderik og engasjement for kunst og kultur.

• En mulighet til å jobbe i Ålesunds kulturliv, som blomstrer som aldri før
  • Lønn etter avtale.
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger.
  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver.

Søk på stillingen innen 2. september!

%MCEPASTEBIN%