Bli med på bursdagsfesten

facebook banner2 bursdagFredag 13. april har byen vår 170-årsjubileum. Vi og Ålesund Sentrumsforening inviterer derfor til bursdagsfest - en hel uke i strekk!

Det blir kaker, sang, ballonger, gaver og mye mer når Ålesund fyller år. For på fredag 13. april er bursdagsfesten i gang og ordføreren vår inviterer på kake i lag med elever fra Aspøy skole.

- Alle som vil er velkommen til fest i lokalene vis a vis Kafe Kremmergaarden kl. 10.00, forteller kommunikasjonsrådgiver Ingvild Liadal.

Mange aktiviteter

Lokalene i Kremmergaarden vil være et ekte bursdagslokale. På selve bursdagen 13. april åpnes også en flott tegneutstilling som barneskolene i kommunen har bidratt til.

- Det blir også bokkino i lokalene på Kremmergaarden kl. 12.00.

Ark og tegnesaker vil ligge klar slik at du også kan komme innom for å tegne, skrive gratulasjonskort eller titte i bøker fra biblioteket.

Ingen bursdagsfest uten musikk

Det blir ingen bursdgagsfeiring uten musikk og selveste Aalesunds Ungdomsmusikkorps vil skape bursdagsstemning gjennom byen lørdag 14. april.  Fra klokken halv tolv vil de gå i byens gater å spille og spre bursdagsglede for Ålesund sitt 170-års jubileum. Aalesunds Ungdomsmusikkorps kommer også inn i Kremmergarden kjøpesenter og skal spille og synge ca kl. 12.00. Vi oppfordrer alle om å komme og høre. samt besøke bursdagsutstillingen på senteret.

- Vi ønsker å hedre bursdagsbarnet Ålesund og gleder oss til å få spille for byen lørdag 14. april, sier Lars Johan Huse på vegne av Aalesunds Ungdomsmusikkorps.

Utstillingen i bursdagslokalet på Kremmergaarden vil stå fremme til og med lørdag 21. april.

- Denne lørdagen avsluttes bursdagsuka i Korsatunnelen fra kl. 11.00 - 15.00 med verdens lengste Sunnmørske kakebord! Og vinnerne av tegnekonkurransen vil bli kåret.

Se gjerne eget arrangement på vår facebookside.