Treffpunkt - møteplass for barn og unge

treffpunkt1 foto birgitte heneide webBarn og unge som har sykdom i familien eller som har mistet noen kan ha god nytte av å møte andre som forstår.  Første Treffpunkt i Ålesund i år er tirsdag 13. mars.

Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.

- Her treffer de andre barn i liknende situasjon som kan skjønne følelser som skyld, angst og uro, sinne og irritasjon, som selv kanskje har hodepine eller vondt i magen, forteller kreftkoordinator i Ålesund kommune, Merete Kløvning.

Treffpunkt finner sted hver tredje uke, varer fra klokka 17.30 til 19.30 og ledes av voksne med erfaring fra arbeid med barn og unge. I Ålesund er det til våren nå satt opp fem datoer for Treffpunkt: Tirsdag 13. mars,  3. april, 24. april, 15. mai og 5. juni. Treffpunkt arrangeres på NJÅRD Aktivitetshus i Spjelkavika.

- Samtale er sentralt på Treffpunkt, men praten skjer på barnas premisser. På alle Treffpunkt er det lek, spill og aktiviteter - det er lov å le og ha det gøy, avslutter Kløvning.

Ta kontakt med kreftkoordinatoren om du lurer på noe om arbeidet i Ålesund eller vil melde deg på Treffpunkt, enten på telefon 409 24 712 eller send henne en e-post til

Vi har også opprettet et gjentagende facebookarrangement gjennom hele våren, det finner du på vår facebookside.