Er du vår nye rektor?

FB post rektor spjelkavik bskole 1200x628pxlSpjelkavik barneskole er på jakt etter ny rektor som kan være med å utvikle skolen i årene fremover. Er dette deg? Søknadsfristen er søndag 8. april.

Spjelkavik barneskole ligger i Spjelkavik i indre bydel av Ålesund kommune. Med 620 elever er det også den største skolen i kommunen vår.

Skolen er en forsterket skole for døve og hørselshemmede elever. Satsingsområdene er et godt læringsmiljø, fysisk aktivitet og lesing som grunnleggende ferdighet i alle fag.

Vi søker deg

Spjelkavik barneskole og Ålesund kommune trenger deg  med ledererfaring som kan være med å utvikle skolen i årene fremover.

Vi trenger deg som involverer og inspirerer medarbeidere, elever og foresatte, samtidig som du er opptatt av god kvalitet i skolen.

Du kan lese mer og søke jobben som ny rektor i stillingsutlysningen, og ta kontakt hvis du lurer på noe.

Søknadsfristen er søndag 8. april.