Følger du oss?

Sosiale medier apper på mobilVisste du at du kan følge Ålesund kommune og mange av virksomhetene i sosiale medier? Sjekk hvor du finner oss.

Ålesund kommune er tilgjengelig i flere sosiale medier, men det er på Facebook aktiviteten er størst.

- De som følger Ålesund kommune på Facebook får både nyheter og gladsaker fra oss, og mange syns det er lettere å kontakte Servicetorget gjennom, forteller Anette W. Petersen, kommunikasjonsrådgiver for digitale medier.

Mange hAR SIDE PÅ Facebook

I tillegg til kommunens offisielle Facebookside er det mange virksomheter som har egne sider på Facebook.

- På Facebook når de mange og tilbakemeldinger. En slik måte å kommunisere på har vist seg å være mye bedre enn egne nettsider for virksomhetene, forteller Petersen.

Her kan du se om det er noen du har interesse av å følge på Facebook:

Skoler

Helse

Andre

Flere sosiale media

Du finner også Ålesund kommune i en rekke andre sosiale media.

- Nyheter fra nettsiden deles både på Facebook og Twitter. På Instagram deler vi mange fine bilder fra kommunen vår. Her er det særlig vår ukentlige #strålebykollasje som er populær. I den viser vi frem de fineste bildene folk har delt med emneknaggen #stråleby i uka som gikk, forteller Anette W. Petersen.

I disse kanalene finner du oss: